Välj en sida

Healing Fagersta

Healing Fagersta – Utbildad medium hos Creativ Experience Terry Evens AB

Sjätte sinnet – TOMAS HOLMBERG MEDIUM & HEALER

Varmt välkommen till Sjätte Sinnet, mitt namn är Thomas Holmberg och jag är utbildad medium. Till mig kan du i Fagersta vända dig för att ta del av bland annat healing, livscoaching och energiundersökning. Jag erbjuder även meditationskurser som hjälper oss finna vårt inre och få ett mer välmående liv.

Oavsett vilken tjänst du väljer, så kan du alltid räkna med att få ett trevligt bemötande under hela processen. Till den mån det går försöker jag utforma mina tjänster utifrån kundens behov. Är du intresserad av vad jag har att erbjuda eller har du några frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Healing

Vid healing kommunicerar jag med andevärlden, därför kan jag aldrig i förväg bedöma vilken form av healing det blir. Healing kan innebära andliga budskap från någon på andra sidan, vägledning eller avläsning. Välkommen hit, healing för dig i Fagersta med omnejd.

Om mina tjänster

Majoriteten av mina tjänster utförs genom ett fysiskt möte, det är endast healing som kan ske på distans. Etik och moral är två väldigt betydelsefulla uttryck för mig och min verksamhet. Jag utför därför inga tjänster av tredje part. För mig är det väldigt viktigt att du som kund känner dig trygg!

Här finns jag

Jag finns i närheten Fagersta, men tar självklart emot kunder från andra orter också. Healing går dessutom att få på distans vilket betyder att det inte spelar någon roll vart du befinner dig. Vissa av mina tjänster utförs även på plats hemma hos kund. Välkommen att kontakta mig för mer information

Vill ni veta mer?